vrijdag 25 maart 2016

De voorjaarskriebels hadden hier toegeslagen en dat betekende opruimen en schoonmaken. Dus weinig tot geen creatieve dingen gemaakt om te laten zien. Wel een heerlijke opgeruimde bovenverdieping, dat dan weer wel.
Mijn massage kamer is leeggehaald en de massagetafel weggeven. Daar voor in de plaats een tafel gekregen en daar heb ik mijn naaimachine op gezet. Kan hij mooi blijven staan en is gebruiksklaar.
Maar omdat ik al een jaar lang niet meer gemasseerd had, was die plek een lekkere wegzet geworden.
Nu dat alleemaal weg is ziet het er weer lekker fris en opgeruimd uit en werkt ook uitnodigend om die kamer weer te gebruiken.
Ook het tuinseizoen is weer begonnen en de nodige plannen gemaakt voor zaaien, kasje in orde gemaakt. En dat betekend automatisch dat de schuur ook opgeruimd moest worden. Anders kan je nergens bij. Al met al een zeer productieve 2 weken gehad, maar dan op heel ander gebied.
Wel s'avonds regelmatig mutsjes gebreid voor de tv. Dus dat klusje gaat nog steeds door. En het resultaat mocht er weer wezen. Vanmorgen even geteld en op de foto gezet en het bleken er 72 te zijn.
Dik tevreden over dat resultaat. Op naar de volgende maand zullen we maar zeggen.
Al hoop ik wel de komende tijd weer wat meer tijd en zin te hebben in knutselen.
Kan nu weer overal bij en ook mijn hobbykamer is lekker opgeruimd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten