dinsdag 16 juni 2015

Op knutselgebied is het even heel rustig. Komt ff niets uit mijn handen. Neem de tijd om hobby kamer lekker op te ruimen en alles wat beter te organiseren. Het groeide een beetje boven mijn hoofd uit zeg maar.
Dan krijg je dat als je bezig bent niets meer kan vinden en dat werkt erg storend. Weten dat je het in huis hebt en het niet kunnen pakken. De makkelijke manier is natuurlijk om dan  nieuw te kopen. Maar zo breed is mijn knip niet, eerst maar eens werken met de spullen die ik wel heb ( of kan vinden)
Wel iedere dag ook op de moestuin te vinden en daar begint het nu aardig op gang te komen. Zelf water geven en de rest doet de natuur  door hogere temperaturen.
Dus nu maar even mijn moestuin spammen :-)

Zo vol hangen de aardbeiplanten nu nog de zon erop en dan smullen maar
Andijvie, snijsla, bietjes en op het uiterste puntje staan kerstomaatjes
gele, witte en rode radijsjes
Koolrabi
Limaboontjes
tja moeilijk te zien maar na 4 weken kiemtijd kwamen dan eindelijk de eerste plantjes op van de nieuwzeelandse spinazie. Ik kan ze wel groot kijken hahaha
Peultjes dat wat er nog van over is. De kraaien hebben aardig huis gehouden, maar ze staan nu in bloei. Geen idee of de peulen nog een kans krijgen tegen die veelvraten. Maar ik heb het in ieder geval geprobeerd
voorgrond een verdwaalde rode radijs, daarna rucola en daarachter tijm
Bietjes, sla, snijbiet, ander soort rucola en dan verschillende soorten sla in verschillende tijdsduur. Zodat niet alles tegelijk klaar is.
Slapende bietjes  ( had een rijtje uitgedunt en herplant ook om de andere ruimte te geven en de oogstijd te spreiden.
De verschillende soorten sla  en prominent aanwezig de slakken val  natuurlijk

Zo dat was het weer voor deze week. Hoop dat ik bij het volgende blog weer wat knutselwerk  kan tonen


1 opmerking: