dinsdag 4 november 2014

De elfde maand alweer, waar blijft de tijd. Zoveel leuke dingen te maken en te doen laat de tijd nog sneller gaan vermoed ik.
Dus weer even een update van mijn maaksels en natuurlijk weer een leuk kiekje van mijn kitten die al heel groot aan het worden zijn met hun eigen heerlijke karakters. Geniet van ze iedere dag.

Ze zaten eerst netjes naast elkaar, elkaar te wassen en daar wilde ik een foto van maken. Maar een sprong snel weg toen ze de camera zag en de ander keek me niet zo blij aan. Ze kon mijn actie niet waarderen . Maar wat is het zo een plaatje met die grote groene ogen.


Verder heb ik de afgelopen maand weer mutsen en col.sjaals gebreid voor het Sint feest.


En ik heb het snailmailen weer opgepakt. Probeer mijn vinger zoveel mogelijk te ontzien en dat lukt al goed. De zwelling wordt trouwens niet minder, dat is wel jammer en beperkt me wel wat. Maar ook dat went snel.


Ook heb ik een postbakje gemaakt van een kartonnen doosje waar zakjes voer voor de katten in zaten. Super handig , zo raken mijn postzegels niet kwijt en kan ik alles wat post-klaar is in bewaren. En het staat ook nog eens leuk.


Bloemen plukken kan ik ook nog steeds van de bloementuin. De cosmea weet van geen ophouden en bloeit uitbundig en staat zo leuk op tafel.

En natuurlijk sluit ik weer af met een leuke kattenfoto. Dit keer een slapend stel.Het is een fijne rieten mand waar je in en boven op kan liggen. Maar een van de katten vond de grond ook prima liggen. Tja waarom zal je lekker op een kussen gaan liggen als je zelf vetjes genoeg hebt en de vloer prima vind liggen. In ieder geval wordt deze leuke mand goed gebruikt, dat is wel weer fijn.

Dit  was het weer voor deze keer. Bedankt dat je langs kwam en tot een volgende keer1 opmerking: