dinsdag 23 september 2014

Afgelopen tijd me voor al bezig gehouden met snailmailen en werken met vilt.
Wat weer erg leuk was natuurlijk.
De herfst is nu echt begonnen en dat geeft ook weer inspiratie.
De hanger heb ik voor een snailmail gemaakt en daarna ook voor mezelf een. Die hangt nu voor het keuken raam te pronken.
Ik kreeg hele mooie post van Jeanet en er ging natuurlijk ook mooie post haar kant uit.


Ook kreeg ik post van Tante Jannies Postkamer.
En heb ook nog meer post verstuurd

Verder ben ik bezig met de moestuin winterklaar te maken, het seizoen is weer gebeurd. De voortuin hier is al gedeeltelijk klaar. Dat ligt er netjes bij. Nu de achtertuin nog, maar dan moet ik eerst weer een lege groene bak hebben. Dan kan ik weer verder. Gelukkig is het weer nog prima om dat werk te doen. Ik eet zelfs nog steeds aardbeien van eigen tuin en ook nog steeds heerlijke bramen.
Veel kastanjes gezocht en die liggen nu te drogen. Volgende week maar zakjes naaien om er van de winter lekker van te genieten. Bij spierpijn zo een zak gevuld met kastanjes die warm is geworden op de verwarming  erop en dan trekt de pijn zo weer weg.
Ook hazelnoten gevonden, dus dat wordt ook nog smullen van moeder natuur.
De kittens groeien als kool en vermaken zich prima buiten. Ze klimmen en buitelen wat af, en zo blijft mijn kamer een beetje gespaard. Als de kamer weer spic en span is dan komen ze weer binnen met hun prooien die ze gevangen hebben. Die bestaan nu nog uit dode blaadjes en takken. Maar wat klinkt het echt met dat gebrom van hun erbij als ze ermee binnen lopen.
Dat belooft nog wat voor de toekomst. Geen muis of mol zal meer veilig voor ze zijn vermoed ik.

Zo dit was het weer voor deze keer. Leuk dat je langs kwam en nog leuker als je een berichtje achterlaat.
Tot de volgende keer

1 opmerking: