vrijdag 8 augustus 2014

Voor het eerst heb ik een give away gewonnen. En wel bij draad en praat.
Een heel leuk boekje was het.
Heel erg blij mee natuurlijk
Ook een hele fijne snailmail gekregenEn een paar dagen later viel er weer wat leuks op mijn deurmat.
Verder natuurlijk nog steeds heel druk met groente oogsten en invriezen. En zorg ik nog steeds voor een extra tuin. Heb me voorgenomen het volgend jaar toch wat rustiger aan te gaan doen met het moestuin gebeuren. Het breekt me toch wel op zo aan het eind van de zomer.
Maar misschien denk ik daar volgend jaar wel weer anders over. We gaan nu een leuke middag organiseren omdat het project 5 jaar bestaat. En dat is toch wel een feestje waard.
Van een braakliggend terrein naar 64 moestuintjes die ieder jaar goed bewerkt worden met veel plezier.
Ga dit blog natuurlijk weer afsluiten met een foto van mijn 2 lieve kittens.
Zo liggen ze vaak ( als ze moe zijn) bij me op mijn bureau waar de pc staat. En kijken wat ik aan het doen ben tot dat ze in slaap vallen.
En ze willen zo graag naar buiten, maar ja dat mag nog niet. Volgende week krijgen ze hun 2de prik en worden ze gechipt. En dan ga ik eens kijken of ik ze dan al wat meer vrijheid kan geven. Maar ik vind ze nog wel erg jong en klein hoor.
Dus ga dat naar buiten gaan nog maar een tijdje uitstellen. De buurkat komt iedere dag even kijken voor het raam en maakt op die manier kennis met dit stel.

Tot het volgende blogbericht maar weer


4 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er blij mee bent! Wat een super schattige kittens!!! Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Danny, wat leuk dat we elkaar hebben toegevoegd!:) Wat fijn dat je mijn snail leuk vindt! Wat een leuke katjes heb jij ze, schattig! Liefs en groetjes, Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Jeanet, ja heel leuk dat we elkaar volgen nu. Je maakt zulke mooie kaarten. En je snails zijn zo mooi. Daar kan ik erg van genieten.
   De katjes zijn idd te schattig en volgen me overal door het huis. Zo gezellig is dat.
   groetjes Danny

   Verwijderen