vrijdag 28 februari 2014

Wat was het afgelopen week heerlijk weer zo af en toe met het zonnetje erbij waan je je al bijna in het voorjaar. ( zeker achter glas). Kon het niet laten om mijn tuinset al gereed te zetten, en het staat gelijk zo gezellig in een nog kale tuin.

Afgelopen weken ook weer snailmail ontvangen. En wat waren ze weer leuk en wat wordt er veel tijd in gestopt. Kreeg zelfs van de postbode te horen dat ze vaak zulke leuke post bij me mag brengen.

Een hele gezellige brief en een mini setje tuingereedschap, zo leuk. Ook een mooie gehaakte ster en aan de brief zat ook nog een gehaakt bloemetje.

De andere envelop was ook al zo mooi, echt voorjaar roept dat op. En wat een leuke verrassingen zaten er in. En ook een fijne brief, het was net alsof ik aan haar keukentafel met haar zat te praten. Sommige mensen hebben die gave om op die manier te schrijven.
Verder heb ik zelf nog een paar sokken gebreid, fijne van katoen met wol gecombineerd. Materiaal gekocht bij de lidle. En ze zitten heerlijk.
Ook heb ik nog een hartje van vilt gemaakt, Die is ook weer erg mooi gelukt. Het werken met vilt bevalt me wel moet ik zeggen. Daar ga ik nog wel even mee door.
Er is inmiddels weer een af, maar die mag nog even op het volgende blogbericht wachten.
Ook heb ik zelf weer een leuke snailmail gemaakt en verzonden. Nog net voordat hij weg ging even op de foto gezet. De inhoud ben ik vergeten op de foto te zetten. Maar dat waren  ook allemaal zelf gemaakte kadootjes.
Wat is de Flow toch een inspirerend blad, haal daar vaak veel leuke idee├źn en of plaatjes uit vandaan. Inmiddels ook in het mooie flow-papier boek  de schaar erin gezet. Kostte wel even moeite, maar nu is het hek van de dam. En maak ik allemaal leuke dingen  ervan en eruit.

Dit was het weer voor deze keer. Weer een hele verzameling en zal toch echt de volgende keer wat eerder posten. Want de volgende projecten liggen al weer klaar om gefotografeerd te worden en een volgend blogbericht te vullen. Uitstellen lijkt me nog al goed af te gaan. Maar dan weer niet met het maken van ......
Tot de volgende keer


2 opmerkingen:

  1. Je tuin ziet er idd al gezellig uit!
    Geniet van al je creatieve energie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ah.. het voorjaar... hier ook al lentekriebels hoor, ik wil de tuin opgeruimd hebben voor koningsdag. Ziet er bij jou al leuk uit zo met zo'n mooie tuinset ! xxx

    BeantwoordenVerwijderen