donderdag 13 februari 2014

Na het lezen van het blog van knutsel-mam en haar speldenkussen zag die ze gemaakt had naar aanleiding van haar borduurwerk, herinnerde ik mijn eigen speldenkussen. En dus er ook maar eens naar op zoek gegaan. En ja hoor gevonden. Nee ik had  geen randjes geborduurd maar  2 meisjes die aan het springen waren. Als ik zwanger was borduurde ik graag, dat gaf me wat rust. En met deze zwangerschap moest ik het zeker wat rustig aan doen. Later bleek dat ik een tweeling verwachtte. Maar er is toch een kindje in mijn buik overleden. Een meisje is gezond geboren.
De spelden steek ik trouwens aan de achterkant van het kussentje. Want anders heb ik toch het gevoel dat het als voodoo werkt ofzo. Maar het kussentje is weer in ere hersteld en gebruik ik weer.
Verder heb ik weer een 3D kaart gemaakt voor een vriend die jarig was.
Heb ook weer sokken afgebreid en die zijn voor het voorjaar. De bolletjes had ik bij de Lidle gekocht en breid heerlijk. Heb trouwens al weer een stel op de pennen staan. Het werkt verslavend...
Heb ook een thee krans gemaakt voor een verjaardag. Had ik eens op pinterest gezien en sprak me wel aan.
Dit cadeautje vond de jarige erg leuk en ze was heel blij met de smaken thee die ik had gebruikt
Ook heb ik weer met vilt gewerkt

Dit hartje komt weer mooi uit op een krans die gemaakt heb van wat groen uit mijn tuin en een paar takken gipskruid. En de basis is een steekschuimkrans bij de wibra vandaan.
Het idee van die krans heb ik bij tintangel vandaan. Dat is het blog van Hannie Croonen
Deze foto had ik buiten gemaakt nadat ik de krans gemaakt had.
En hier is de foto binnen gemaakt maar nu met het hartje erbij.
Het plan is trouwens om straks een tak die  met allemaal hartjes en vogeltjes vol komt te  hangen. Dus er komen binnen kort nog meer vilt werkstukjes voorbij.

Dit was het weer voor deze keer.
Bedankt als je langs kwam en nog leuker is het als je een berichtje achterlaat

1 opmerking: