maandag 26 september 2016

Het weer blijft zomers warm. Best wel vreemd, de bomen laten duidelijk zien dat het herfst is en de eikels,dennenappels en kastanjes vallen gestaag naar beneden. En ik, ik kwakkel weer met een griepje, al weer een week lang. Word er gek van, zo niet leuk. Nergens geen zin in op deze manier en loop met alles achter de feiten aan.
Omdat ik me had opgegeven voor een leuke seizoens swap  moet ik knutselen. En dat is zo niet leuk, moeten. Daar is niks ontspannends aan.
En ook moet ik nog de nodige verjaardagskaarten maken voor de maand oktober. Tja als je altijd iedere maand alle jarigen een kaart stuurt, dan kan je niet ineens een maand overslaan. Dat is niet leuk voor de jarigen. En dan hebben we natuurlijk nog de mutsjes die gebreid moeten worden. Op deze manier is het maar de vraag of ik die 1000 ga halen.
Maar goed, ik heb wel weer het nodige om te laten zien, dat is dan wel weer leuk natuurlijk
Verder geniet ik met volle teugen van mijn kitten. Wat groeit ze mooi op en wat is ze lekker ondeugend en lief tegelijk.







 En een foto van Nuki kan natuurlijk ook niet achterwege blijven

Het wekelijks weegmomentje, ze groeit goed en deze week gaat ze weer een prikje krijgen en wordt ze gelijk gechpt. Daarna mag de dame heel voorzichtig de tuin gaan verkennen. Eens moet je ze toch loslaten om ze wereld wijs te laten worden. Maar vind dat moment best eng, niet dat ze wegloopt, dat geloof ik niet, wel dat ze misschien meegenomen wordt. Dus zal die momenten dat ze buiten is zelf ook buiten zijn. En dan kan ik mooi in mijn tuin aan de slag.
Maar eerst die laatste griep maar eens overwinnen.
tot de volgende keer

1 opmerking: