zondag 15 mei 2016

Het snailmailen heb ik weer opgepakt en er zijn al weer 2 mensen blij gemaakt met mijn knutsels.
Hier volgt in ieder geval van 1 snail de foto's, de ander ben ik vergeten op de foto te zetten. Bedacht het me toen de envelop al dicht zat. Maar de ontvanger was er heel blij mee, dus dat zit wel goed.
Na al de warme dagen is het nu weer fijn knutselweer, en dat doe ik dan ook weer graag. En af en toe natuurlijk ff naar de moestuin. Al komt het daar niet erg snel van de grond. Eerst te koud, toen ineens veel te warm en wat er op kwam na het zaaien waren de vogels erg blij mee. Tja dat schiet niet op natuurlijk. En nu heb ik een slakkeninvasie. Maar daar zal ik vast niet de enige in zijn die daar last van heeft.
Dus vanmorgen maar weer slakken gevangen en nu ook maar korrels neergestrooid, kijken of er ook nog wat voor mij blijft staan.
Vorig jaar had ik al een paar keer gegeten van de moestuin, maar zo ver is het nu nog lang niet en veel moet ik opnieuw gaan zaaien omdat het of niet opkwam, of opgegeten is.
Maar het seizoen is nog lang en ik heb geduld, dus het komt goed.Zo dat was het weer voor deze keer, dus tot de volgende posting

1 opmerking: