dinsdag 20 oktober 2015

Oktober de maand van de intredende herfst. De moestuin winterklaar maken en de bloementuin bij huis ordenen. Alle stenen potten schoonmaken en in schuur opbergen. Groepjes met planten bij elkaar zetten zodat ze de komende winter gezamelijk gaan overleven. De tuinstoelen opbergen en de kussens binnen weer een plekje geven. De braam weer terug snoeien zodat hij volgend jaar weer vrucht mag dragen.
De regendagen heb ik gebruikt om te breien en of te haken en natuurlijk nog wat met snailmail gedaan en 3D kaarten gemaakt.
De afgelopen weken dat ik niet geschreven heb hier , heb ik beslist niet stilgezeten en heb van al die arbeid foto's verzameld.
Ga jullie nu de foto's tonen van al dat moois wat weer uit mijn handen kwam.

Dit was de snailmail waar ik vorig blog over schreef. De ontvanger vond hem mooi en ik kreeg een fijne brief terug. ( wat is post versturen ?ontvangen toch leuk)

Dit zijn de 3D kaarten die ik afgelopen periode weer gemaakt heb

Dit zijn de mutsjes die ik dit jaar weer voor Innocent heb gebreid. Het zijn er weer best veel geworden.
Na de omslagdoek ben ik nu begonnen aan een troostdeken, ook deze is op verzoek en is leuk om te maken.
Ik ga iedere woensdag met mijn kleindochter (6jr)  naar karate en wat vind ze die sport leuk om te beoefenen. Na de sport breng ik haar naar huis en drinken we nog even een kopje thee en lees ik een boekje voor en mag ik haar naar bed brengen. Dat is een heerlijk oma/ kleinkind moment waar ik heel erg van kan genieten.
En kijk eens wat een heerlijk nostalgisch kookhoekje ik in mijn schuur heb voor suddervlees en stoofpeertjes.

En natuurlijk sluit ik weer af met een poezenfoto. Na de nachtelijke avonturen en jacht ( met een vette vangst )  is het goed uitrusten op een heerlijk knuffelkussen.

Tot de volgende keer maar weer

1 opmerking: