vrijdag 20 juni 2014

Weer te lang geleden dat ik hier heb gepost. Niet dat ik niets maak, er komt iedere dag wel wat uit mijn handen. Vergeet alleen vaak hier over te bloggen.
Maak wel trouw fotot's, en laatste tijd met mijn gewone camera. Merk dat mijn foon al minder mooie foto's maakt. Net alsof er een waas overheen ligt. Geen idee waar dat aan ligt.


Deze snailmail gemaakt en hopelijk is hij ook goed aangekomen. De persoon waar hij voor is, is geen lid meer van de fb groep. En prive heeft ze niets gemeld. Wel jammer natuurlijk.
Het thema van deze snail was huizen. Dus alle kadootjes hadden daar iets mee te maken. Vond het wel leuk om hier mee te werken.

Haar thema van de snail was een boerensnail, wat later werd veranderd in een hollandse snail.


Deze snail had ik gemaakt voor Karin, en die meldde wel gelijk dat hij was aangekomen en dat ze hem heel leuk vond.
Vond het ook zo leuk om aan te werken.
En vandaag kreeg ik van haar de post binnen.
Ze had mooie aardbeien gemaakt met loomen, zo leuk!!

Verder heb ik deze week al wat kaarten gemaakt. Er komen zoveel verjaardagen aan. Dat is bijna niet bij te houden. Er mogen voor de maand juli zeker 15 kaarten de deur uit. Dus ben er nog niet, maar nu even een blik van wat er al af is.Dat zijn er dus al 5 en waarvan de 1ste nog voor deze maand was en dus al weg is. Dus voor de maand juli nog maar 4 gemaakt. Dus mag nog wel even doorwerken.
Ook ben ik nog aan het haken maar dat is nog niet af. Dus dat mag tot het volgende berichtje wachten.
Dus tot het volgende berichtje maar weer. En verwacht dat daar niet zolang tussen zal zitten. Het weer is in ieder geval niet erg zomers, dus het werken in de moestuin is wat beperkt. Water geven hoeft  de laatste dagen al niet meer. Wel regelmatig heen om groente te oogsten natuurlijk. Want dat gaat gewoon door.

Tot de volgende keer maar weer.

2 opmerkingen:

  1. snailmailen heb ik nog nooit gedaan, ben er het type niet voor. je hebt wel mooie spullen gemaakt !!!

    BeantwoordenVerwijderen